Jake Bugg live

Wednesday 03 April 2013Past concert

Jake Bugg

Venue

Medborgarplatsen 8 118 26 Stockholm, Sweden

Venue info and map

Line-up

Share this event

Additional details

Doors open: 20:00

180 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.
Ålder: 18 år (13 år med målsman)

http://www.debaser.se/kalender/10320/

Jake Bugg flyttar fram sitt Sverigebesök till april

Den 14 mars skulle Jake Bugg stå på Debaser Medis scen i Stockholm. Av oförutsedda anledningar tvingas nu supertalangen att skjuta på denna konsert till den 3 april istället.

Han är den unga killen från Nottingham som vänt upp och ner på en hel musikvärld. När biljetterna till hans konsert släpptes – som först var tänkt att äga rum på Debaser Slussen – var trycket så högt att konserten fick flyttas till Debaser Medis för att fler människor skulle få chansen att se honom. Nu har dock oförutsedda hinder dykt upp och Jake Bugg tvingas skjuta upp sitt Sverigebesök till den 3 april.

Köpta biljetter gäller för det nya konsertdatumet. Senaste datum för återlösen av biljetter är den 13 februari och görs via respektive inköpsställe.

Noel Gallagher beskriver honom som musikens framtid. Hans debutalbum har precis gått upp som nummer ett på Storbritanniens albumlista. Nu står det klart att succén Jake Bugg kommer till Stockholm och Debaser Medis den 14 mars.

Han är den unga killen från Nottingham som vänt upp och ner på en hel musikvärld. Recensionerna på det självbetitlade debutalbumet har varit fyllda med superlativ och att Jake Bugg är något alldeles extra är ingen överdrift. Han petade nyligen ner Mumford & Sons från Storbritanniens albumlista och har öppnat på konserter med både The Stone Roses och Noel Gallagher. Den sistnämnda har uttryckt sig som följer om Jake Bugg: "The Future of Music, He’s Like Dylan Meets The Arctic Monkeys."