Yes live

Thursday 22 May 2014

Yes

Venue

Veemarktstraat 44 5038 CV Tilburg, Netherlands

Venue info and map

Line-up

Don’t miss out.

Track this event and we’ll remind you when it’s coming up.

Share this event

Additional details

Doors open: 20:30

Tour name: The Three Album 45th Anniversary Tour

Yes, één van de langst bestaande progressieve rockbands ter wereld, bestaat maar liefst 45 jaar. Na een succesvolle tour in Amerika komt de band dit maal hun verjaardag vieren met een exclusieve show in Tilburg. Uniek, want de band zal deze avond niet zomaar een set spelen. De band heeft voor deze avond drie van hun belangrijkste albums uitgekozen uit de eenentwintig albums tellende catalogus. Respectievelijk zullen deze avond de klassiekers ‘The Yes Album’, ‘Close to the Edge’ en ‘Going For The One’ in een bijna drie uur lange set integraal ten gehore gebracht worden. Tijdloze albums waarvan een groot deel van de nummers de afgelopen jaren niet meer live gespeeld zijn. Een niet te missen avondvullend programma voor de echte Yes fans, maar eveneens een perfecte manier om kennis te maken deze legendarische band.

Door medische complicaties van originele zanger Jon Anderson toert de band met Jon Davison, frontman van Glass Hammer. Verder bestaat Yes tegenwoordig uit bassist Chris Squire, gitarist Steve Howe, drummer Alan White en keyboardist Geoff Downes.

Er zijn voor deze avond speciale Meet & Greet en VIP pakketten te koop via de website van Yes. De Meet & Greet bestaat onder andere uit een exclusieve ontmoeting met de band na de show en een persoonlijke foto en handtekeningensessie met Yes. Het VIP paket omvat onder meer een speciaal ontworpen tourshirt, een 8x10 foto van de band en een gelamineerd VIP collectorsitem. Alle informatie en tickets zijn te vinden op de website van Yes. Let op: hiervoor gelden afwijkende servicekosten! - See more at: http://www.013.nl/event/4450_yes_the_three_album_45th_anniversary_tour_#sthash.zRaPzZlW.dpuf