Bullet for My Valentine live

Friday 07 February 2014Past concert

Bullet for My Valentine, Callejon, and coldrain

Venue

Veemarktstraat 44 5038 CV Tilburg, Netherlands

Venue info and map

Share this event

Additional details

Doors open: 19:30

Supportact While She Sleeps heeft helaas gecancelled. De zanger moest een operatie aan zijn stembanden ondergaan en daardoor hebben ze deze tour moeten afzeggen. Het statement van While She Sleeps lees je hier. Hier en hier zijn ook video updates te vinden. Coldrain vervangt.

Hell yeah! De mateloos populaire metalband Bullet For My Valentine komt terug naar Nederland! De Welshmen spelen vanavond een exclusieve Nederlandse show in 013. De band heeft tot nu toe een uitstekende tijd achter de rug. Vier gigantische klappers van albums, tot de nok toe gevuld met pakkende, doch spijkerharde heavy-metal vol gierende solo’s, strakke riffs, pakkende refreinen en metalcore invloeden. Een absolute topper dus, getuige ook de uitverkochte show eerder dit jaar in de Melkweg en ook dat geweldige optreden op Lowlands afgelopen augustus. Dat ‘Temper Temper’, het meest recente album, iets minder werd ontvangen door een deel van de pers, zal de fanatieke fanbase worst wezen. De band is bij de schrijvende journalist nooit erg populair geweest, terwijl de fans weten dat Bullet For My Valentine garant staat voor geweldige albums. En bovenal, weten de echte fans dat de band live niet te kloppen is!

De Duitse metalcoreband Callejon ia afkomstig van het Nuclear Blast label. De band gaat al vele jaren en al zo’n 5 albums mee. Deze jongens hoef je dan ook niet uit te leggen hoe je een feestje maakt. De post-hardcore band Coldrain heeft thuisland Japan al overwonnen en nu is Europa aan de beurt. En met lompe en toch extreem catchy tracks als 'The Revelation' en 'The War Is On' zijn wij ervan overtuigd dat ook Nederland binnen no-time om is.

Locatie Jupiler Zaal
Zaal open 18:30 uur
Aanvang 19:30 uur
Tickets € 27,50EX. SERV. KOSTEN