Trentemøller live

Wednesday 05 March 2014Past concert

Trentemøller

Venue

Prinsegracht 12 2512 GA The Hague, Netherlands

Venue info and map

Line-up

Share this event

Additional details

Doors open: 19:30

De Deense electro-koning komt eens even laten zien hoe de vork in de steel zit: dit is hoe je échte muziek ten gehore hoort te brengen. Compleet met live band zal hij met zijn intrigerende mix van onder andere electro, indie en techno de zaal vullen. Het gevoel van trance dat hij hierbij over het publiek verspreidt, heeft hem zeer zeker bijgestaan in het groeien tot de grootheid die hij nu is.

Trentemøller's eerste wapenfeit als solo-artiest was zijn debuut EP met de (zeer verrassende) naam 'The Trentemøller EP'. Hierop stond onder andere de vele malen bekroonde song 'Le Champagne'. Het echte werk begon echter pas met de release van zijn eerste volledige album 'The Last Resort', waarop onder andere de wereldwijd succesvolle single 'Moan' staat, een song met een vervreemdend en meeslepend karakter. Ook zal zijn -in Nederland- meest bekende nummer tot nu toe 'Miss You' je niet ontgaan zijn.

Tegenwoordig is de sympathieke Deen niet meer weg te denken van de grootste podia en festivals over de hele wereld. Gelukkig heeft hij nog steeds tijd om nieuwe muziek te maken: zijn nieuwste album 'Lost' is sinds eind september 2013 te koop. Op 9 december jongstleden heeft Trentemoller de derde single van dit album, Gravity, ge-released. Deze en vele andere van zijn hits zullen deze avond live gespeeld worden door de baas van de internationale electro-scene en zijn muzikale medestanders.