Sun Kil Moon live

Tuesday 01 April 2014Past concert

Sun Kil Moon

Venue

Enghavevej 40 1674 Copenhagen, Denmark

Venue info and map

Line-up

Share this event

Additional details

Doors open: 20:00

Oplev Sun Kil Moon med band
Når Mark Kozelek besøger Danmark for tredje gang indenfor halvandet år, får hans store danske publikum en unik mulighed for at opleve den amerikanske sangskriver med band.

Den første april 2014 giver Mark Kozelek koncert i Lille VEGA som Sun Kil Moon, når han sammen med bl.a. Steve Shelley (Sonic Youth) spiller sange fra sit imponerende bagkatalog og fra den aktuelle plade, Benji.

Den første april byder Lille VEGA på lidt af en sjældenhed, når den fremragende historiefortæller Mark Kozelek besøger spillestedet med sit projekt Sun Kil Moon i en unik triokonstellation.

Vidunderlig melankoli
I oktober 2013 spillede Kozelek en udsolgt solokoncert på Jazzhouse. Mark Kozeleks sange bliver kaldt “good company for misery”.

Det er bestemt en passende betegnelse for hans skuffelses-, umulighed-, og melankolitunge sange, som synes gjort af ironikeren, melankolikeren og romantikerens erfaringer.

Live formidler Kozelek sine sange med galgenhumor og indlevelse, så hvis forårets gryende optimisme ikke helt passer til din sindsstemning, finder du en lidelsesfælle på Lille VEGAs scene den første april.

Rocket udgave af Sun Kil Moon
Forårets koncert er en sjælden mulighed for at opleve den mere rockede side af Sun Kil Moon. Hvor debuten Ghosts of the Great Highway (2003) var en fuld bandproduktion, har Mark Kozeleks udgivelser både i eget navn og som Sun Kil Moon de seneste år været baseret på Kozeleks vokal og den karakteristiske, akustiske fingerspilsguitar.

Begge set up - samt selvfølgelig 4AD-bandet Red House Painters plader - har givet utallige fængslende intime perler med Kozeleks fortællende tekster i centrum. I Lille VEGA kan begge sider af Kozeleks talent opleves, når han spiller som Sun Kil Moon i trioopsætning.

See more and buy tickets on: http://vega.dk/arrangementer/sun-kil-moon-13598.html