90's XXL - Nacht van Oranje 2013

Monday 29 April 2013 – Tuesday 30 April 2013Past festival

90's XXL - Nacht van Oranje 2013

Robin S, Gigi D'agostino, The Sunclub, DJ Sash, and more…
Opening Zaailand, Leeuwarden, Netherlands

Venue

Leeuwarden, Netherlands

Venue info and map

Share this event

Additional details

Na 2 zeer geslaagde edities van 90's XXL, het feest dat inmiddels bekend staat als één van de leukste 90's feesten van Nederland, pakt SQ8 flink uit op maandag 29 april a.s. Op de nacht voor Koninginnedag zal er een speciale 90's XXL editie worden georganiseerd op het Zaailand/Wilhelminaplein in Leeuwarden. Deze Nacht Van Oranje editie is outdoor en wordt wederom het grootste 90's feest van het Noorden.

De line up mag spectaculair en internationaal genoemd worden. We kunnen met trots vertellen dat DJ SASH! naar Nederland komt. DJ SASH! scoorde in de 90's enorme eurohits met meezingers als 'Encore une Fois', 'Equador' , 'Stay' en de hit 'Mysterious Times' samen met Tina Cousins. Meezingen dus!
Robin S, de beeldschone Amerikaanse zangeres, wordt speciaal overgevlogen uit Atlanta om haar grootste hits “Show my love” en Luv4luv” te komen zingen. Ze verkocht wereldwijd miljoenen platen en is nog steeds een veel gevraagde internationale artieste.
Italie is gelukkig niet zo ver, want SQ8 heeft deze keer ook de wereldberoemde Gigi D’Agostino die jullie allemaal kennen van zijn mega hits “L’amours Toujours” “Another Way” en “The Riddle”. Gigi is een beetje gek en zal de boel in Leeuwarden zeker flink op z'n kop zetten.
Uit ons eigen koude kikkerlandje komt The Sunclub naar Leeuwarden om keihard de zomer in te luiden, met onder andere de dikke zomerhit “Summer Jam 2003”. Daarmee stonden ze in heel Europa maarliefst 7 weken op nummer 1! Sunclub scoorde grote internationale hits als Fiesta, Splash, Te Te en nog veel meer.

Tussendoor houden onze vrolijke huis Dj's van The 90’s are back Dj team jullie goed op temperatuur met hun pompende 90’s hits .

Plein open 19.00 uur
Aanvang 20.00 uur